Tisztelettel köszöntjük Önöket a Szent Kristóf Szálláshely és a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Harkányi Egészségügyi Központ Rehabilitációs Intézetének nevében!

Harkány Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőhelye. Az ország déli szegletében, az országhatár közelében, a Drávától 7 km-re, Baranya megyében található 5000 fős fürdőváros.  A környék nagy történelmi múlttal rendelkezik, látnivalókban gazdag. A villányi borvidék, siklósi vár és a 2000 éves Pécs közelében épült, Harkányfürdő közel 200 éve fogadja és szolgálja vendégeit.

Megközelíthető Budapestről Pécsig vonattal, onnan autóbusszal Harkány végállomásig, illetve a Népligetből távolsági busszal tudnak kedves vendégeink eljutni hozzánk. Autópályán is jól megközelíthető Budapestről M6, M60-as Pécs kijárattól 18 km-re vagyunk.

Harkány szívében, 8.000 m2-es parkban, nyugodt környezetben, a Gyógy- és Strandfürdővel szembeni szálloda soron, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. bejáratától 100 méterre helyezkedik el a harkányi Szent Kristóf szálláshely. mely sok szeretettel várja üdülni, gyógyulni, pihenésre vágyó vendégeit. Családias hangulatban, segítőkész, felkészült személyzettel állunk kedves vendégeink szolgálatára.

Harkány kincse, a gyógyvíz. Már a török megszállás idején sem volt ismeretlen, ám az első fürdőszezon 1824-es dátummal íródott a vidék történelmébe.
A közel 200 esztendős múltra visszatekintő gyógy- és strandfürdő az elmúlt években világszerte ismert üdülőhellyé vált. Speciális gyógyhatású vize magas szulfid- és nyomelemtartalmával kiválóan alkalmas a mozgásszervi megbetegedések minden válfajának kezelésére, nőgyógyászati- és gyomorbántalmak gyógyítására – nemcsak fürdőzés, de iszappakolás és ivókúra formájában is.
Szálláshelyünk gyógyszálló, mozgásszervi rehabilitációs tevékenységgel is foglalkozó intézmény.