Üdvözöljük a Szent Kristóf Szálloda honlapján!

A Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft.  hazánk legfontosabb egészségturisztikai célpontjai között Hévizen, Harkányban és Balatonfüreden működtet hotel-szolgáltatást is nyújtó intézményeket, amelyek egész évben várják pihenni, illetve gyógyulni vágyó vendégeinket!

 Hévíz és Harkány főként mozgásszervi, Balatonfüred pedig kardiovaszkuláris rehabilitációt végző szakintézmény is egyben.

 Összesen 195 ágyon folyik NEAK által finanszírozott rehabilitációs tevékenység, amely mellett összesen mintegy 100 hotelágy is szolgálja a pihenésre, egészségmegőrzésre érkezőket.

Szálláshelyeink

Szobáink – Hévíz

Elérhető egészség mindenkinek


Gyógyuljon üdülve Magyarország kiemelt turisztikai térségeinek egyikében!

Magas minőség , kimagasló szakmai tapasztalat, megbízhatóság. Mindez megfizethető áron.

 

Megelőzés és gyógyítás egy kézben!

 

Válasszon kedvére új egészségügyi szolgáltatáscsomagjaink közül balatonfüredi, harkányi, vagy hévízi Szent Kristóf Szállodánkban!

 

Prevenciós csomag Hévíz

A prevenciós csomag, egy betegség- és problémamegelőző, preventív jellegű, vizsgálat-központú szolgáltatáscsomag, amely mentálhigiénés tanácsadással és az egészség egyik alappilléreként szolgáló helyes étkezési tanácsadással egészül ki. Bármely korosztály számára vonzó lehet a mai egészségtudatos életszemléletnek köszönhetően.

A prevenció, – magyarul megelőzés – mindazon orvosi és nem orvosi egészségügyi eljárásokat, életviteli módokat jelenti, amelyek célja a betegségek megelőzése, korai felismerése és a szövődmények kialakulásának megelőzése.

Vitalizációs csomag Hévíz

Ezt a csomagot első sorban azok számára alakítottuk ki, akik régebben fennálló izom- és ízületi problémákkal küzdenek a mindennapokban, legyen szó akár hát-, nyak-, derék-, vagy gerincfájdalmakról, izomletapadásról, kialakult izomcsomókról.

Kezeléseink segítségével csökkentjük az izomfájdalom tüneteit, tehermentesítjük a problémás izomcsoportokat, javítjuk a vérkeringést és az izmok oxigénellátását, amelyet pihentető masszázzsal, lazítással, hasznos stresszkezelési tanácsadással egészítünk ki. Ezáltal a mozgás újra könnyedebbé és felszabadultabbá válhat.  Ezek mellett ízelítőt kaphatnak a helyes és egészségtudatos táplálkozás fontosságáról, amely szintén hozzájárul egészséges izomzatunk fenntartásához.

 

Relaxációs csomag Hévíz

Relaxációs csomagunknál a pihenésé, lazulásé és kényeztetésé a főszerep.

A mai rohanó életvitel miatt a stressz szinte már a mindennapok részévé vált, sokszor nincs is időnk belegondolni, hogy ez milyen romboló hatással van szervezetünkre. Egyszerre gyengítheti immunrendszerünket, vezethet magas vérnyomás- és cukorbetegség kialakulásához, egyéb szív-és érrendszeri megbetegedésekhez, továbbá okozhat mentálhigiénés problémákat, mint alvászavar, feledékenység vagy depresszió.

Relaxáció segítségével lehetővé válik a pszichés egyensúly helyreállítása és egy egészségesebb életvitel kialakítása. Az orvosi ellátás mellett a szellemi és lelki rekreáció is fontos szerepet kap, amit a környezeti változás, a nyugodt atmoszféra és a Hévízi-tó természeti értékei együttesen teljesítenek ki.