Tisztelettel köszöntjük Önöket a Szent Kristóf Szálloda*** és a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. hévízi mozgásszervi rehabilitációs intézetének nevében!

Hévíz a Balaton északi partján Keszthelytől 6 kilométerre található. Személyautóval Budapest irányából az M7-es autópálya kényelmes és gyors útvonal, a fővárosból 2 óra alatt elérhető Hévíz. De ha utazás közben nézelődni is szeretnél, akkor letérve az autópályáról, a Balaton északi partján végigfutó 71-es főúton haladva számos látnivalót található. Közvetlen menetrendszerinti buszjáratok indulnak Hévízre a legtöbb vidéki városból és Budapestről is. Vasúton a keszthelyi állomásig juthatunk el, onnan menetrendszerinti buszjárattal még 15 perces út Hévíz. Mivel közvetlenül a vasútállomás mellett található a buszpályaudvar, így kényelmes az átszállás.

A Hévízi tó, a világ második legnagyobb (47 500 négyzetméter, kráterénél 36 méter mély) meleg vizű tava. Másodpercenként 420 liter 36 fokos radioaktív, kénes, gáz- és ásványi anyagokban gazdag víz tör itt a felszínre. Különleges tényező a tófenék gyógyiszapja: mozgásszervi bántalmak, reumás, gyulladásos és izületi betegségek gyógyítására kiválóan alkalmas.

Szállodánk a város központjában, az Erzsébet királyné és a Széchenyi utca sarkán, a termáltótól 200 méterre, az autóbusz állomástól 200 méterre helyezkedik el.

Elsősorban a közép-, és idősebb korosztály számára vonzó az intézményünk, akik pihenni és egyben gyógyulni is szeretnének.

A szállodai vendégek számára igény szerint reumatológiai ellátás áll rendelkezésre, ahol reumatológus és rehabilitációs szakorvosok dolgoznak. (reumatológushoz szóló háziorvosi beutaló szükséges!)

A Tófürdő háromperces sétával érhető el, illetve a vizes kezeléseket a Tó mellett található Szent András Kórházban vehetik igénybe.

A hévízi nyugodt, zöld övezetes környezet, a hangulatos szolid hévízi éjszakai élet, a Balaton valamint a lélek és idegnyugtató zalai dombság közelsége, az általunk nyújtott pihenés és természeti élmény, mind-mind a kellemes és hasznos időtöltés, szezontól független pihenés lehetőségét nyújtják.